نقش دوربین های مداربسته حرارتی در کنترل تردد :

نقش دوربین های مداربسته حرارتی در کنترل تردد :

این گروه از دوربین­ های مداربسته، می ­توانند عابران پیاده و دوچرخه سواران را به صورت مداوم و در هر شرایط آب و هوایی و نوری تشخیص دهند و بدون نیاز به کنترل دستی چراغ راهنمایی و رانندگی، با ارسال سیگنال ­های لازم، زمان مناسب عبور عابران پیاده و اتومبیل­ ها را در راستای مدیریت زمان تعیین کنند، به طور مثال در صورتی که عابران بسیاری در انتظار عبور از خطوط کنترل چراغ راهنمایی و رانندگی هستند و اتومبیل ­های زیادی در حال تردد نیستند، چراغ برای عبور عابران سبز شود. همچنین در صورتی که عابران زیادی در انتظار عبور نیستند و اتومبیل ­های بسیاری در حال تردد هستند، چراغ راهنمایی و رانندگی برای عبور وسایل نقلیه به مدت طولانی­ تری سبز شود. بنابراین می توان گفت که نقش دوربین مداربسته حرارتی در کنترل ترافیک تردد جاده­ های شهری، بسیار پر رنگ است.

نقش دوربین مداربسته حرارتی در کنترل تردد مسیرهای پر تردد

این محصولات حرارتی این امکان را فراهم می­سازند که رانندگان وسایل نقلیه با دقت بیشتری از خطوط عابر پیاده عبور کنند، چرا که این سری دوربین­ ها می ­توانند موتور سیکلت ­ها، دوچرخه سواران و عابران پیاده را شناسایی کنند و از طریق LED های چشمک زن و تابلوهای روان اعلان کنند که رانندگان با دقت بیشتری از تقاطع عبور کنند. همچنین، می ­توان با استفاده از این تابلوها، عابران پیاده، دوچرخه سواران و موتورسیکلت ­ها را از تراکم وسایل نقلیه در چندین متر جلوتر مطلع ساخت تا با احتیاط و دقت بالاتری تردد داشته باشند.

با استفاده از دوربین­ های مداربسته حرارتی، می ­توان مسئولین شهر را از تقاطع، مسیرهای پر تردد آگاه ساخت که دید مکفی نسبت به تامین نیازهای عابران پیاده و دوچرخه سواران داشته باشند. همچنین، اطلاعات دقیقی از تردد وسایل نقلیه به منظور کنترل ترافیک در دسترس آن ­ها خواهد بود. پیش از این نیز، از حلقه ­های القایی در زیر زمین استفاده می ­شد که هنگام تردد وسایل نقلیه، آن­ ها را شناسایی می ­کردند.

 نقش دوربین مداربسته حرارتی در ارائه گزارشات به مسئولین

دوربین­ های حرارتی، می­ توانند دید کاملی از پیرامون شهر را در اختیار مسئولین قرار دهند تا زمان انتظار چراغ راهنمایی و رانندگی را به درستی مدیریت کنند و نقاط پرتردد و حساس را به منظور پیشگیری از جرم، جنایات و حوادث رانندگی شناسایی کنند. به صورت کلی، داده ­ها را برای تجزیه و تحلیل ترافیکی فراهم ­سازند. همچنین، می ­­توان رانندگان متخلف که با حرکات مارپیچ در محیط حرکت می ­کنند را تحت تعقیب قرار داد و با سایر دوربین ­های مداربسته مکمل نیز می­توان پلاک متخلف را شناسایی و اعمال قانون کرد. اما تنها استفاده از دوربین های پلاک خوان و یا حرارتی، نقش کاملی را ارائه ی هدف مذکور ندارند.

با استفاده از این سری دوربین­ های مداربسته، شهروندان می­توانند از ساعات اوج ترافیک، سامانه­های ترافیک به صورت آنلاین مطلع شوند. حتی می توان خودروهای امدادی را از سریع ­ترین مسیر ممکن مطلع ساخت؛ در این صورت، نیاز به نصب یک اعلان کننده در این خودروها می­باشد.

نقش دوربین مداربسته حرارتی در اعلان و اطفای حریق

می توان دیگر نقش دوربین مداربسته حرارتی در اعلان حریق به مراکز آتش نشانی در نظر گرفت. با نصب این دوربین ها، ماموران آتش نشانی می توانند دریافت سیگنال­ های اولیه اقدامات لازم را در جهت اطفای حریق انجام دهند و یا شیرهای آتش نشانی موجود در پیرامون شهر فعال شوند. در این صورت، نیازی نیست که دوربین مداربسته مذکور در فاصله نزدیکی از سوژه قرار داشته باشد تا بتواند آتش را شناسایی کنند چرا که آن ­ها، بر اساس نور مادون قرمزی که از اجسام ساطع می­ شود، دمای اجسام را تشخیص می ­دهند و با نور مرئی عمل نمی­ کنند. این قابلیت، در شرایط بد جوی از جمله برف، باران، مه و محیط ­هایی که نور خوشید یا محیط پیرامون پر از نورهایی چون: نور چراغ برق، اتومبیل ها، چراغ راهنمایی و رانندگی می ­باشند، باعث ارسال هشدارهای کاذب به مراکز آتش نشانی نمی ­شود.

در صنعت نظارت تصویری، دوربین های حرارتی در برندهای گوناگونی چون : داهوآ ، هایکویژن و … عرضه می شوند. شما می توانید با تماس با شرکت و ارتباط با بخش فروش، محصول مورد نظر خود را تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کارشناس فروش
ارسال